Welkom bij de "Horlogevriend"

 

                                                                                                

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van het Zwitserse merkhorloge Rolex.

Deze uurwerken worden in eigen atelier van binnen en van buiten volgens de zeer hoge Zwitserse kwaliteitsnormen hersteld, en voorzien van minimaal 18 maanden garantie.

Tevens verkopen wij zowel nieuwe, weinig gedragen maar in nieuwstaat verkerende alsmede vintage merkhorloges.
Bij de gebruikte horloges worden zowel uurwerk als uiterlijk volledig nagezien en vertonen de kast en band nauwelijks of geen draagsporen. 
Deze verkoophorloges zijn voorzien van 1 jaar garantie op het uurwerk en waterdichtheid.
 
Wanneer deze horloges later een onderhoud nodig hebben kunnen we deze uurwerken snel voor u repareren omdat we hiervoor vrijwel alle kast- en uurwerkonderdelen voor u op voorraad hebben liggen.
 

 
Nieuw in "Te koop", in nieuwstaat Rolex 16014 met witgouden lunette.
 
                                          

 
Ons bedrijf verkoopt deze hoogwaardige elegante Epos horloges voor een gereduceerde en betaalbare prijs!
 
   

Epos heeft eengrote en dynamische collectie. Het is een gevestigde waarde in Zwitserland. Epos maakt gebruik van mouvementen van ETA en Sellita. Mede daardoor is de kwaliteit gewaarborgd. Het merk heeft een ruim aanbod van klassiek tot zeer sportief. Epos heeft zich als doel gesteld hoogwaardige horloges uit de onbereikbaarheid te halen. Zonder daar een duimbreed toe te geven aan kwaliteitsverlies, legt de lat van de haalbaarheid lager. Goedkoop zal dergelijk horloge niet zijn, maar wel betaalbaar.