Tudor "Prince Oysterdate Ranger" gebruikt maar zo goed als nieuw, met Tudor pouche

Tudor "Prince Oysterdate Ranger" ref. 7992/0 uit 1969. Dit heren handopwind horloge is volledig gerestaureerd en bezit vrijwel geen draagsporen. De edelstalen kast is voorzien van een plexiglas en heeft een doorsnede van 34mm. Dit zeldzaam horloge is voorzien van een Tudor caliber 2423. De tritium index op de wijzerplaat is door de tijd mooi meegekleurd. De zwart lederen band is voorzien van een originele Tudor gesp. Dit in waarde stijgende en in zeer goede staat verkerende horloge wordt geleverd met Tudor pouche en URM factuur.

TU-001     Prijs € 1.850,=


          

Rolex "Oyster Datejust" gebruikt maar zo goed als nieuw, met originele doos

Rolex "Oyster Datejust" ref. 1601 uit 1967. Dit heren automaat horloge is volledig gerestaureerd en bezit vrijwel geen draagsporen! De edelstalen kast is voorzien van een plexiglas en heeft een doorsnee van 36mm. Dit vintage horloge is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 1575. De onaangetaste zilverkleurige "Pie Pan" wijzerplaat is bijzonder mooi. De echte croco band is voorzien van een originele Rolex gesp. Dit in zeldzaam zeer goede staat verkerende horloge wordt geleverd met originele doos en URM factuur.

RX-005     Prijs € 2.495,00     VERKOCHT!


           

Rolex "Oyster Perpetual" gebruikt maar zo goed als nieuw, met originele doos en papieren

Rolex "Oyster Perpetual" ref. 77080 uit 2007. Dit dames automaat horloge is zeer weinig gebruikt en bezit geen draagsporen! De edelstalen kast is voorzien van een saffierglas en heeft een doorsnee van 31mm. Dit medium size horloge is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 2230. De zwart kleurige wijzerplaat is bijzonder mooi. De kast, het saffierglas en de Oyster band is in zeer goede toestand en kan als nieuw bestempelt worden. Dit horloge wordt compleet geleverd met originele doos, papieren en URM factuur. Lijstprijs € 4.150,00

RX-006     Prijs € 3.050,00


         

Longines "Lindbergh Hour Angle Watch" gebruikt maar zo goed als nieuw, met mooie doos

Longines "Lindbergh Hour Angle Watch" ref. 5215 uit 1987. Dit heren automaat horloge is zeer weinig gebruikt en bezit vrijwel geen draagsporen! Deze jubileum uitgave, 60 jaar Lindbergh 1927-1987, is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 989.2. Dit uniek uurwerk is opgebouwd met twee gekoppelde veertonnen om de veerspanning tijdens het lopen constant te houden. De edelstalen kast heeft een doorsnee van 38mm. Aan de achterzijde bevindt zich het scharnierende achterdeksel dat toegang geeft om dit uurwerk door het zichtvenster te bewonderen. De wijzerplaat heeft een verdraaibare uurhoekgradenring.
De originele band met verlengstuk is uitgevoerd in zwart kalfsleer. Dit zeldzaam vliegeniers horloge wordt geleverd met doos en URM factuur.

LO-001     Prijs € 1.495,00


    

Longines "Oposition" gebruikt maar zo goed als nieuw, met originele doos en aankoopbon 

Longines "Oposition" ref. L3.617.4 uit 2003. Dit heren quartz horloge is zeer weinig gebruikt en bezit vrijwel geen draagsporen! De geborstelde stalen kast is voorzien van een saffierglas en heeft een doorsnee van 36mm. Dit sportieve horloge wordt geleverd met doos, originele rekening en URM factuur. Lijstprijs € 500,00

LO-006     Prijs € 395,00