Wilt u ook hier uw berichtje over de site en/of een geleverde verkoop of herstelling geplaatst zien, schrijft u mij in het kort uw ervaring met de 'Horlogevriend' via het contact formulier of mijn e-mailadres: horlogevriend@gmail.com 

Wij willen u alvast bedanken voor de door u gegeven respons.


29-05-2024   R. S.

Ik heb mijn vintage Omega bij René gebracht nadat deze defect was, en mede daardoor ook al enige tijd stil gelegen had. Ik werd hartelijk ontvangen in een prettige en rustige omgeving, en er werd mij duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten qua werkzaamheden en vervolgstappen. Tijdens de reparatie werd ik overigens keurig op de hoogte gehouden. Bij het afhalen van het horloge bleek dat René ook als het om Omega vintage horloges gaat een ware vakman is! Het horloge was uitermate mooi hersteld, zowel technisch als cosmetisch. Daarbij legde René uit wat vervangen was, en werd het horloge in een mooie opberg sleeve aan mij aangeboden compleet met de oude vervangen onderdelen. Kort gezegd ben ik enorm tevreden met het geleverde werk, voor een érg nette prijs overigens, en de service van René. Zeker een aanrader.


12-01-2024   B. A. te Roermond

Deze week heb ik mijn Rolex Submariner 16610 opgehaald nadat ik hem een volledige servicebeurt heb laten geven door René. Ik had al gehoord dat dit een zeer goed adres is om je horloge te laten onderhouden. Ik kan dit na mijn eigen ervaring  zeker bevestigen, het is van begin tot eind geweldig bevallen. Perfecte service, eerlijke communicatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het horloge ziet er weer uit als nieuw! Mocht je deze review lezen als je op zoek bent naar een horlogemaker, zoek niet verder. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen!  

   

29-06-2023   H. Hazebroek

Na een val van mijn horloge heeft René mijn vintage Rolex "Oysterdate Precision" zowel van binnen als van buiten een opknapbeurt gegeven. Voor mij is René de Rolex GURU. Hij heeft weer een knap staaltje werk geleverd. Het horloge loopt weer als een zonnetje. Enneh, René is nog een aardige gast ook. Bedankt voor de goede zorgen.


22-05-2023   F.P.R. Robinson

Vandaag ben ik mijn herstelde Rolex Submariner gaan ophalen, top contact en top service! Aanrader voor een horlogeliefhebber die kwaliteit geleverd wil hebben.


13-02-2023   Dave

Vandaag heb ik mijn Rolex Datejust opgehaald nadat René er een volledige servicebeurt aan heeft gegeven. Tevens zaten er wat krasjes op de kast en op de band. René heeft dit horloge zowel van buiten als van binnen weer in nieuwstaat gebracht. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik nu al meerdere keren ervaringen heb opgedaan met René en telkens is het werkelijk tot in de perfectie geregeld. De afspraken worden nagekomen en het werk is gewoon echt super, een absolute aanrader voor de Rolex liefhebbers!


21-12-2022   Frans V.

Mijn Sea-Dweller 4000 bij René laten schoonmaken en herstellen. Hij ziet er weer als nieuw uit! Ik ben onder de indruk van je vakmanschap, aandacht voor detail en precisie.  Mijn geliefd uurwerk is weer als nieuw. Ik ben er heel blij mee.


28-11-2022   Willem-Jan

Afgelopen weekend mijn Submariner date opgehaald bij René.
Onderhoudsbeurt gehad, kast opgemaakt en een nieuwe stalen band.
Horloge is weer als nieuw. Communicatie is zeer goed en afspraken worden nagekomen.
Reparatie en onderhoud voor een eerlijke prijs.


27-11-2022   Chris

Ik heb een Rolex Oyster perpetual date uit 1986.
In 2017 is deze gestopt en was een service beurt door René noodzakelijk. In 2022 moest ik het horloge afdoen vanwege een operatie en het stopte daarna nu en dan. René heeft het weer geheel gereviseerd en ook uitwendig prachtig gerestaureerd en in "nieuwstaat" gebracht. En dat voor een heel schappelijk coulance bedrag.
Ik ben er heel erg blij mee en kan René aanbevelen als vakkundig en zeer schappelijk.


27-07-2022   Jeannette

Een reparatie, al jaren geleden, van mijn Rolex door René was reden voor mij hem een speciaal verzoek te doen.
Hij heeft echt Rolex als specialisatie maar omdat ik emotionele waarde hecht aan het horloge van mijn recent overleden man, een Omega "Constellation", heb ik hem toch durven vragen dit horloge voor mij een ‘grote beurt’ te geven.
Hij begreep mijn gevoel en was daarom bereid ook dit horloge te bekijken. Dit geeft al aan dat hij meer is dan een horlogemaker .....
Het is weer een prachtige klok geworden die loopt als een zonnetje.
Dank je wel René, voor het hele fijne contact en voor de vakkundige reparatie.


15-02-2022   Dave

Na wat reviews gelezen te hebben tijdens mijn zoektocht naar een Rolex specialist ben ik terecht gekomen bij René. Vanaf het eerste moment van contact tot en met de aflevering kan ik alleen maar zeer veel lof uitspreken. René is betrouwbaar, secuur, eerlijk en zeer vakkundig. Bovenal is hij erg service gericht en dat geeft je als klant een prettig gevoel. Het horloge kwam terug in een staat die ver boven mijn verwachting uit ging. Je zou je bijna verheugen op het moment dat het horloge wéér toe is aan service. Mocht u zich nog aan het oriënteren zijn naar een betrouwbare Rolex specialist dan heeft u deze wat mij betreft in René gevonden! Groet Dave


13-01-2022   Martijn

‘Twee jaar geleden mijn Datejust door René laten reviseren. Nog steeds zeer tevreden met het resultaat en zojuist mijn vintage Milgauss 1019 en Day-Date 1803 onder handen laten nemen. Ik ben erg onder de indruk van het resultaat. René houdt serieus rekening met wensen van de klant en contact met hem is erg prettig en kijk nu al uit naar de volgende restauratie.
Ik kan elke horloge liefhebber René aanraden!’


05-09-2021   N. E.

Ik heb mijn Rolex 16233 bij René laten herstellen. Goede communicatie, eerlijke prijs en een prachtig resultaat. Een top kerel waar je met vertrouwen je dierbare horloge achter kunt laten.


13-07-2021   J. Oskam

Mijn Rolex GMT-Master had ik reeds lang niet meer gedragen. Het horloge liep niet meer goed en vertoonde stevige gebruikssporen. Revisie en opknappen was nodig. Ik woon in Frankrijk maar heb geen goede ervaringen met Franse horlogemakers. Omdat ik her en der op Internet goede recensies las over “horlogevriend” heb ik contact met de heer Meertens opgenomen.
 
Dat contact verliep vanaf het eerste moment buitengewoon plezierig. Ik ben onder de indruk van de zorg waarmee de heer Meertens de toestand van het horloge heeft bestudeerd en het detailniveau van de rapportage. Ik ben zelf geen horlogedeskundige maar als technicus herken ik een gedegen stuk vakwerk als ik het tegenkom. En dat ook nog eens zeer snel aangezien ik maar korte tijd in Nederland was.
 
Uiteindelijk heb ik besloten het horloge niet voor mezelf te laten repareren maar het aan de heer Meertens over te doen. Ook deze transactie werd op een plezierige, professionele en vlotte manier afgewikkeld.

De heer Meertens is duidelijk een gedreven vakman en ik zou voor mijn horloge geen beter adres kunnen bedenken dan “de horlogevriend”. Van harte aanbevolen!


13-01-2021   Mick

Ik kan René voor iedereen aanraden die opzoek is naar een gerenommeerd service/herstelpunt voor zijn of haar Rolex. Ik heb in december 2020 mijn Rolex Datejust 16234 langsgebracht voor een service nadat ik deze online had aangekocht. Dit was de juiste beslissing, want René kon na een grondige check direct aangeven welke onderdelen aan vervanging toe waren en - inclusief service - een scherpe prijsopgave overleggen. Binnen 3 weken kon ik het horloge alweer ophalen, met een Rolex service pouch en de onderdelen welke vervangen waren. Super service.
Bedankt René en tot de volgende!


01-12-2020   Gyan

Recent mijn Rolex Datejust bij René binnen gebracht 0m de wijzers te vervangen. De wijzers waren op voorraad waardoor de reparatie met slechts 1 week klaar was. Ook is er op mijn verzoek een kras op de kroon zeer vakkundig verwijderd, het was een vrij diepe kras maar hier is niets meer van terug te zien. Ook de communicatie per mail was super. Al met al top service geleverd en dat tegen een zacht prijsje. Nogmaals dank voor het verrichte werk, ik ben er super blij mee! Hopelijk tot snel maar zeker tot de volgende keer! Groetjes, Gyan


02-10-2020   J. Bakker

Tijdens de vakantie was het horloge van mijn vrouw behoorlijk beschadigd geraakt o.a glas helemaal kapot. Na een aantal reviews gelezen te hebben besloten om contact op te nemen met René.
Hij kwam na onderzoek met een nette prijs en de toezegging dat de lady Datejust weer zo goed als nieuw te maken was. Het horloge is van de week weer terug om mijn vrouw der pols gegaan, en René geen woord gelogen zo goed als nieuw.
Heel erg bedankt mede namens mijn vrouw.


20-08-2020   Jan Besselink 

Maastricht 20 augustus 2020. Dankzij de inzet van deze Meester horlogemaker mocht ik de wedergeboorte van mijn dierbare Rolex Submariner ervaren! Ik wordt heel gelukkig van zo een vakmanschap ... Hulde en dank!


08-07-2020   E. M.

Twee Rolex horloges binnen gebracht. Professionele en correcte communicatie. Horloges zijn weer in topstaat. Helemaal uit Antwerpen naar Gronsveld. De moeite waard.


08-07-2020   Steven

Wederom contact met René gezocht omdat mijn Pam 025 een service beurt nodig had. Hij is weer thuis na 3 weken en man wat is die weer mooi, wordt genieten met dragen. Alles is weer prima geregeld, prijsopgave, reparatie, verzending etc. René weer super gedaan, tot de volgende keer.


29-04-2020   Eric Ansberg

De Rolex Datejust was dringend aan reparatie en onderhoud toe, Ik heb op internet René gevonden, zijn site en reviews gaven onmiddelijk een goed gevoel. Na ontvangst van zijn gedetailleerde en scherpe prijsopgave heb ik de reparatie/service laten uitvoeren. Na de afgesproken 3,5 weken heb ik de Rolex weer keurig thuis bezorgd gekregen, met ook nu weer een uitgebreide beschrijving van wat er allemaal gedaan was, inclusief de oude en vervangen onderdelen erbij. Het horloge ziet er echt weer als nieuw uit, niet te herkennen, je ziet dat dit door een vakman is gedaan, echt fantastisch. Als je om je horloge geeft dan kan ik René aan iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Eric Ansberg.