Wilt u ook hier uw berichtje over de site en/of een geleverde verkoop of herstelling geplaatst zien, schrijft u mij in het kort uw ervaring met de 'Horlogevriend' via het contact formulier of mijn e-mailadres: horlogevriend@gmail.com 

Wij willen u alvast bedanken voor de door u gegeven respons.


05-09-2021   N.E.

Ik heb mijn Rolex 16233 bij René laten herstellen. Goede communicatie, eerlijke prijs en een prachtig resultaat. Een top kerel waar je met vertrouwen je dierbare horloge achter kunt laten.


13-07-2021   J. Oskam

Mijn Rolex GMT-Master had ik reeds lang niet meer gedragen. Het horloge liep niet meer goed en vertoonde stevige gebruikssporen. Revisie en opknappen was nodig. Ik woon in Frankrijk maar heb geen goede ervaringen met Franse horlogemakers. Omdat ik her en der op Internet goede recensies las over “horlogevriend” heb ik contact met de heer Meertens opgenomen.
 
Dat contact verliep vanaf het eerste moment buitengewoon plezierig. Ik ben onder de indruk van de zorg waarmee de heer Meertens de toestand van het horloge heeft bestudeerd en het detailniveau van de rapportage. Ik ben zelf geen horlogedeskundige maar als technicus herken ik een gedegen stuk vakwerk als ik het tegenkom. En dat ook nog eens zeer snel aangezien ik maar korte tijd in Nederland was.
 
Uiteindelijk heb ik besloten het horloge niet voor mezelf te laten repareren maar het aan de heer Meertens over te doen. Ook deze transactie werd op een plezierige, professionele en vlotte manier afgewikkeld.

De heer Meertens is duidelijk een gedreven vakman en ik zou voor mijn horloge geen beter adres kunnen bedenken dan “de horlogevriend”. Van harte aanbevolen!


13-01-2021   Mick

Ik kan René voor iedereen aanraden die opzoek is naar een gerenommeerd service/herstelpunt voor zijn of haar Rolex. Ik heb in december 2020 mijn Rolex Datejust 16234 langsgebracht voor een service nadat ik deze online had aangekocht. Dit was de juiste beslissing, want René kon na een grondige check direct aangeven welke onderdelen aan vervanging toe waren en - inclusief service - een scherpe prijsopgave overleggen. Binnen 3 weken kon ik het horloge alweer ophalen, met een Rolex service pouch en de onderdelen welke vervangen waren. Super service.
Bedankt René en tot de volgende!


01-12-2020   Gyan

Recent mijn Rolex Datejust bij René binnen gebracht 0m de wijzers te vervangen. De wijzers waren op voorraad waardoor de reparatie met slechts 1 week klaar was. Ook is er op mijn verzoek een kras op de kroon zeer vakkundig verwijderd, het was een vrij diepe kras maar hier is niets meer van terug te zien. Ook de communicatie per mail was super. Al met al top service geleverd en dat tegen een zacht prijsje. Nogmaals dank voor het verrichte werk, ik ben er super blij mee! Hopelijk tot snel maar zeker tot de volgende keer! Groetjes, Gyan


02-10-2020   J. Bakker

Tijdens de vakantie was het horloge van mijn vrouw behoorlijk beschadigd geraakt o.a glas helemaal kapot. Na een aantal reviews gelezen te hebben besloten om contact op te nemen met René.
Hij kwam na onderzoek met een nette prijs en de toezegging dat de lady Datejust weer zo goed als nieuw te maken was. Het horloge is van de week weer terug om mijn vrouw der pols gegaan, en René geen woord gelogen zo goed als nieuw.
Heel erg bedankt mede namens mijn vrouw.


20-08-2020   Jan Besselink 

Maastricht 20 augustus 2020. Dankzij de inzet van deze Meester horlogemaker mocht ik de wedergeboorte van mijn dierbare Rolex Submariner ervaren! Ik wordt heel gelukkig van zo een vakmanschap ... Hulde en dank!


08-07-2020   E.M.

Twee Rolex horloges binnen gebracht. Professionele en correcte communicatie. Horloges zijn weer in topstaat. Helemaal uit Antwerpen naar Gronsveld. De moeite waard.


08-07-2020   Steven

Wederom contact met René gezocht omdat mijn Pam 025 een service beurt nodig had. Hij is weer thuis na 3 weken en man wat is die weer mooi, wordt genieten met dragen. Alles is weer prima geregeld, prijsopgave, reparatie, verzending etc. René weer super gedaan, tot de volgende keer.


29-04-2020   Eric Ansberg

De Rolex Datejust was dringend aan reparatie en onderhoud toe, Ik heb op internet René gevonden, zijn site en reviews gaven onmiddelijk een goed gevoel. Na ontvangst van zijn gedetailleerde en scherpe prijsopgave heb ik de reparatie/service laten uitvoeren. Na de afgesproken 3,5 weken heb ik de Rolex weer keurig thuis bezorgd gekregen, met ook nu weer een uitgebreide beschrijving van wat er allemaal gedaan was, inclusief de oude en vervangen onderdelen erbij. Het horloge ziet er echt weer als nieuw uit, niet te herkennen, je ziet dat dit door een vakman is gedaan, echt fantastisch. Als je om je horloge geeft dan kan ik René aan iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Eric Ansberg.