Wilt u ook hier uw berichtje over de site en/of een geleverde verkoop of herstelling geplaatst zien, schrijft u mij in het kort uw ervaring met de 'Horlogevriend' via het contact formulier of mijn e-mailadres: horlogevriend@gmail.com 

Wij willen u alvast bedanken voor de door u gegeven respons.02-10-2020 J. Bakker

Tijdens de vakantie was het horloge van mijn vrouw behoorlijk beschadigd geraakt o.a glas helemaal kapot. Na een aantal reviews gelezen te hebben besloten om contact op te nemen met René.
Hij kwam na onderzoek met een nette prijs en de toezegging dat de lady Datejust weer zo goed als nieuw te maken was. Het horloge is van de week weer terug om mijn vrouw der pols gegaan, en René geen woord gelogen zo goed als nieuw.
Heel erg bedankt mede namens mijn vrouw.


20-08-2020 Jan Besselink 

Maastricht 20 augustus 2020. Dankzij de inzet van deze Meester horlogemaker mocht ik de wedergeboorte van mijn dierbare Rolex Submariner ervaren! Ik wordt heel gelukkig van zo een vakmanschap ... Hulde en dank!


08-07-2020 E.M.

Twee Rolex horloges binnen gebracht. Professionele en correcte communicatie. Horloges zijn weer in topstaat. Helemaal uit Antwerpen naar Gronsveld. De moeite waard.


08-07-2020 Steven

Wederom contact met René gezocht omdat mijn Pam 025 een service beurt nodig had. Hij is weer thuis na 3 weken en man wat is die weer mooi, wordt genieten met dragen. Alles is weer prima geregeld, prijsopgave, reparatie, verzending etc. René weer super gedaan, tot de volgende keer.


29-04-2020 Eric Ansberg

De Rolex Datejust was dringend aan reparatie en onderhoud toe, Ik heb op internet René gevonden, zijn site en reviews gaven onmiddelijk een goed gevoel. Na ontvangst van zijn gedetailleerde en scherpe prijsopgave heb ik de reparatie/service laten uitvoeren. Na de afgesproken 3,5 weken heb ik de Rolex weer keurig thuis bezorgd gekregen, met ook nu weer een uitgebreide beschrijving van wat er allemaal gedaan was, inclusief de oude en vervangen onderdelen erbij. Het horloge ziet er echt weer als nieuw uit, niet te herkennen, je ziet dat dit door een vakman is gedaan, echt fantastisch. Als je om je horloge geeft dan kan ik René aan iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Eric Ansberg.