Rolex "Oyster Datejust" gebruikt maar zo goed als nieuw, met originele doos en papieren


Rolex "Oyster Datejust" ref. 16220 uit 1995. Dit heren automaat horloge is volledig geserviced en bezit vrijwel geen draagsporen! De edelstalen kast is voorzien van een saffierglas en heeft zonder de kroon meegerekend een doorsnee van 36mm. Dit horloge is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 3135. De witte wijzerplaat met Romeinse index maakt het horloge zeer goed afleesbaar. De kast, het saffierglas en de Oyster band zijn in zeer goede conditie. Dit horloge wordt compleet geleverd met Rolex doos, papieren, factuur en garantiecard.


RX-007     Prijs € 4.795,=      Verkocht!


Rolex "Oyster Precision" gebruikt maar zo goed als nieuw, met originele vintage Rolex pouch


Rolex "Oyster Precision" ref. 6426 uit 1972. Dit heren vintage handopwind horloge is volledig geserviced en bezit vrijwel geen draagsporen! De edelstalen kast is voorzien van een plexiglas en heeft zonder de kroon meegerekend een doorsnee van 34mm. Dit horloge is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 1225. De zilver kleurige wijzerplaat met streep index maakt het horloge zeer goed afleesbaar. De kast, het plexiglas en de zwarte lederen band met Rolex gesp zijn in zeer goede conditie. Dit, in zeldzaam zeer goede staat verkerende horloge, wordt geleverd met vintage Rolex pouch, factuur en garantiecard.


RX-009     Prijs € 2.690,=     Verkocht!


Rolex "Oyster Perpetual" in nieuwstaat, met originele doos en papieren                                                                                                                                                


Rolex "Oyster Perpetual" ref. 77080 uit 2007. Dit dames automaat horloge is volledig geserviced en is slechts zeer weinig gedragen! De edelstalen kast is voorzien van een saffierglas en heeft zonder de kroon meegerekend een doorsnee van 31mm. Dit medium size horloge is voorzien van een manufacture uurwerk caliber 2230. De zwart kleurige wijzerplaat is bijzonder mooi. De kast, het saffierglas en de Oyster band zijn in zeer goede conditie en kunnen als nieuw bestempeld worden. Dit horloge wordt compleet geleverd met Rolex doos, papieren, factuur en garantiecard.


RX-006     Prijs € 3.490,=     Verkocht!