Eigenlijk ben ik in een droom beland ... mijn hobby en passie voor hoogwaardige uurwerken is mijn werk geworden. 

Het begon allemaal in 1980 met mijn opleiding 'uurwerkhersteller' aan de Vakschool in Schoonhoven. Na deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in het repareren van uurwerken uit het topsegment bij onder andere de 'Swatchgroup Netherlands" en bij 'Juwelier Martens' in Maastricht, waar ik bij de laatst vermelde werkzaam was als chef d'atelier.
Bij deze bedrijven heb ik met succes diverse opleidingen gevolgd en afgerond in Zwitserland bij, Omega, Longines, Panerai, Rado en Rolex. 

Deze verkregen ervaring is dan ook  voor een deel het succes van de 'Horlogevriend' geworden, het bedrijf dat in 2011 online ging. De passie voor de uurwerken, het uitgebreide netwerk in de horlogerie en de fijne klantenkring dragen verder bij aan het welslagen.
Veel voldoening haal ik uit mijn klanten, vaak verzamelaars, waar geregeld een glimlach en soms zelfs een traantje van blijdschap verschijnt bij het afhalen van een gerepareerd horloge.
Het is dan ook belangrijk dat niet alleen de binnenkant van uw kostbaar horloge netjes wordt gemaakt, maar ook de buitenkant verdient net zoveel aandacht om tot een goed eindresultaat te komen.
 

Opleiding bij Rolex in Genève onder het gezag van Mr. Stoeber