Kennis

Zoals u al eerder op de Home pagina hebt kunnen lezen zijn wij gespecialiseerd in het repareren en/of restaureren van het befaamde horlogemerk Rolex. Voor dit merk zijn wij volledig ingericht en bezitten de juiste originele gereedschappen en merkonderdelen uit de periode 1970 tot en met 2015. 

Deels repareren wij ook de merken Longines, Panerai en Omega.


Prijsopgave

Na de ontvangst van uw horloge volgt een zorgvuldige beoordeling en ontvangt u binnen twee dagen een prijsopgave per e-mail. In deze periode wordt het uurwerk gedeeltelijk gedemonteerd om een goed inzicht te krijgen op de conditie van het uurwerk. Een correcte prijsopgave neemt best wat tijd in beslag vandaar dat, wanneer een klant geen akkoord geeft over de offerte, hiervoor een bedrag van € 50,00 excl. btw wordt berekend aan onderzoeks- en administratiekosten.


Reparatietermijn

Afhankelijk van het reparatie-aanbod en wat er aan uw horloge moet gebeuren, trachten wij uw horloge binnen een termijn van 3 weken af te handelen.


Garantie

Onze garantie bedraagt 18 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij een volledig onderhoud aan uw horloge wordt u een garantiecard overhandigd.

 

Wij zijn lid van het watch spareparts exchange program van het forum voor uurwerkherstellers